Ekstralys

Ønsker du mer lys på bilen din? Vi tilbyr godkjente og kraftige ekstralys fra kvalitetsleverandørene våre.

Hva tilbyr vi?

Ekstralys kobles sammen fjernlysene og du kan velge mellom flere LED lyspakker. Ekstralysene har forskjellige lysstyrker og prisklasser, så vi har noe som passer til ethvert behov. Vi lagerfører et utvalg lys fra to kvalitetsleverandører; Vision X og Viklight.

Kjøring i høst -og vintermørket

Det er spesielt om høsten og vinteren at behovet for godt lys på bilen melder seg. Kjøring på uopplyste veier i høst- og vintermørket er krevende, og i tillegg kan nedbør forverre situasjonen. Utover høsten og vinteren merker mange behovet for bedre lys. Ny LED teknologi har gjort det mulig å få godt lys ut av små lykter. LED teknologi har mange fordeler fremfor tradisjonelle alternativer, blant annet lavere energiforbruk, lang levetid og økt holdbarhet.

Hvor ønsker du ekstra lys?

Vurderer du å montere ekstralys utover original lysutrustning på bilen din, så bør du tenke gjennom hvor i kjørebanen du ønsker ekstra lys. Husk at blikket og fokuset ditt som sjåfør søker mot det best opplyste området i veibanen. Det er derfor smart å orientere seg om lysbildet en lykt gir, og hva slags lys du trenger, før du bestemmer deg.

  • Noen lyktetyper gir godt lys ut til kantene og rundt bilens front – dette er en fordel i lav fart og på svingete veier.
  • Andre typer lykter gir mye lys langt frem i veibanen og ikke så mye ut til sidene, det er en fordel på landevei og i høyere fart.
  • Noen lykter gir en god kombinasjon.

Ønsker du tilbud på ekstralys til din bil?

Fyll ut skjemaet under for å kontakte ditt nærmeste verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om JAC fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.