Merkeverksted

EU-kontroll, service, reparasjoner eller reservedeler? Et JAC merkeverksted kjenner JACen din best.

Service og reparasjoner

På et autorisert JAC verksted møter du spesialister på JAC og bilen din får originale deler. Dette gir deg tryggheten om at din JAC beholder sin originale kvalitet og forlenger både levetid og pålitelighet.

Gjennomfører du service og reparasjoner hos ditt autoriserte JAC verksted bygger du tillit og trygghet hos kjøpere, dersom du etter hvert skal selge din JAC. Du sikrer deg med andre ord en bedre annenhåndsverdi når du skal bytte bil.

EU-kontroll

EU-kontroll (også kalt PKK kontroll) er en lovpålagt sjekk av bilen som skal foretas første gang fire år etter registrering. Deretter skal bilen til EU-kontroll hvert andre år. EU-kontrollen utføres for å sikre at bilen oppfyller kravene som er satt til sikkerhet og miljø.

At EU-kontroll er gjennomført og godkjent innen fristen, er ditt ansvar som bileier. Et JAC merkeverksted kjenner din JAC best og har en spesialkompetanse ingen kan matche.

Originale deler

Med originale deler kan vi garantere riktig kvalitet og at delene passer til din bil. Vi kan levere originale reservedeler til bilen din, og du velger selv om et av våre verksteder skal bytte for deg eller du vil gjøre det selv.

Den siste tiden har det vært en økning av tilgang på falske og piratkopierte bildeler. Disse kan være av vesentlig dårligere kvalitet og representere en fare både for deg og dine passasjerer. Det finnes selvfølgelig også deler av tilsvarende kvalitet som originaldeler å få kjøpt. Sørg alltid for å kjøpe deler fra et anerkjent utsalgssted med anerkjente leverandører. Bruker du et autorisert JAC verksted, blir bilen din vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og delene er i henhold til fabrikkens krav.

Ønsker du å bestille verkstedtime til din JAC?

Fyll ut skjemaet under for å kontakte ditt nærmeste verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om JAC fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.