Reiseklar bil

Er bilen din klar for tur? Vi har det du trenger for å maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk og annet.

Takstativ

Med et takstativ kan du enkelt maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk og annet.

Skistativ

Transporter skiene dine på en trygg og enkel måte. Stativene kan monteres på tak og har plass til opptil 5 par ski eller 2 snowboard.

Sykkelstativ

Skal du på sykkeltur i ferien? Transporter syklene på en trygg måte. Vi har flere ulike sykkelstativ med plass til en eller flere sykler – og som kan monteres enten på taket eller på bakluken på din JAC.

Takboks

Trenger du ekstra lasteplass så kan en takboks være løsningen. Vi har ulike typer takbokser til din JAC – som kan fås i sort, hvit eller bilens farge.

Sportsstativer

Blir det en aktiv ferie i år? Med et sportsstativ til din JAC kan du trygt og enkelt frakte kajakker, kano, padlebrett eller surfebrett – og lasten er rask og enkel å losse.

Vil du ha mer informasjon om hvilket utstyr vi kan tilby din bil?

Fyll ut skjemaet under for å kontakte ditt nærmeste verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om JAC fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.