Vinterdekk til din JAC

Føl deg trygg på norske vinterveier. Hvilke dekk du skor JACen din med er avgjørende for både sikkerhet og komfort når du er ute og kjører. Vi anbefaler vinterdekk fra testvinneren Nokian til din JAC.

På tide med nye vinterdekk?

Visste du at bremselengden økes dramatisk etter hvert som dekkene dine blir slitt? Og at krav til mønsterdybde på vinterdekk er minimum 3 mm, men vi anbefaler minst 4 mm? Og husk at mønsterdybden bør være godt over dette i starten av vinteren for at du kan være trygg hele sesongen. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å vurdere kvaliteten på dine dekk.

 

Komplette hjul
I tillegg til løse dekk så tilbyr vi også komplette hjul til din JAC. Alle komplette vinterhjul er utstyrt med lufttrykksensor og aluminiumsfelger behandlet for norske forhold.

Testvinnere fra Nokian

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du er ute og kjører på norske veier. Når du skal bytte ut vinterdekkene dine så anbefaler vi deg derfor dekk fra Nokian. Nokian har i flere år vært blant de aller beste dekkene du får og begge de nye dekkene er testvinnere i Motors test av vinterdekk i 2022. Både det piggfrie Hakkapeliita R5 og piggdekket Hakkapeliitta 10 får «toppscore på is og snø».

 

Hakka-garanti
Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka sommerdekk eller Hakkapeliitta vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis (i ett år etter kjøpsdato). Gjør et trygt dekk-kjøp og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.

Vi anbefaler

Nokian Hakkapeliitta R5

Nye Hakkapeliitta R5 er et piggfritt vinterdekk for personbiler og er utviklet for å gi kompromissløst grep og utmerkede kjøreegenskaper hele vinteren. Nye Hakkapeliitta R5 gir deg den reneste formen for sikkerhet takket være sin innovative kombinasjon av vintergrep, stillhet og miljøvennlighet. Det nye Double Block Grip-mønsteret gir førsteklasses grep og kjøreegenskaper, mens klassens beste ytelse på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene.

Nokian Hakkapeliitta 10

Det nye vinterdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest. Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

Bli kontaktet

Ønsker du å få tilbud på dekk til din JAC? Fyll ut kontaktskjemaet under for å bli kontaktet av din lokale forhandler.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om JAC fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.