JAC Norge setter ned prisen på JAC e-JS4 til 299.900. Dermed sparer man 111.000,- på en helt ny familie-SUV.

JAC Norge annonserer i dag at de setter ned prisen på elektriske JAC e-JS4 fra 374.900,- til 299.900,-. Den nye prisen inkluderer en omfattende utstyrspakke til en verdi av 36.000. Hvis man summerer rabatten med verdien av utstyrspakken, sparer man dermed 111.000 kroner ved å kjøpe bil nå.  

-Vi er glade for å kunne tilby norske bilkjøpere en elektrisk og fullspekket SUV til en så konkurransedyktig pris. Nå får norske bilkjøpere mulighet til å eie en splitter ny familiebil med imponerende rekkevidde uten å tømme lommeboken, sier Lars Havre, salgssjef i JAC Norge. 

Han legger til at en elbil med tilsvarende rekkevidde aldri har vært billigere. JAC-fabrikken og RSA satser svært offensivt på JAC, og ønsker med denne prisen å vise styrken - både på produkt og pris. Den nye prisen gjelder ut året, eller så langt lageret rekker.  

-Med den nye prisen er vi stolte av at e-JS4 leverer mest rekkevidde per krone av samtlige elbiler på markedet. Justeringen bidrar til at JAC blir tilgjengelig for et enda bredere publikum, og at flere kan ta del i det grønne skiftet, fortsetter Havre. 

JAC e-JS4 er en mellomstor, stillegående og høyreist familie-SUV med 433-589 km rekkevidde (WLTP kombinert/urban). Batteripakken er på 65,7 kW, 3-faslading og varmepumpe er standard, og den kommer med fem seter. 

På utsiden har e-JS4 et tøft uttrykk med moderne linjer. På innsiden er den romslig og komfortabel, med blant annet en 10,25” touchskjerm. Forsetene i vegansk skinn er standard og oppvarmede. 

Utstyrslisten er omfattende, og består blant annet av elektrisk panorama soltak, 360 graders kamera, Apple CarPlay/Android Auto - for å nevne noe. 

Den store bagasjeplassen på 450 liter dekker behovet for en aktiv norsk familie. 

Importøren RSA bekreftet distribusjonsavtalen på slutten av 2022, og JAC e-JS4 ble lansert for det norske markedet i starten av året.  

Siden lanseringen av JAC i Norge har importøren bygget et solid forhandlernettverk som i dag teller 37 forhandlere.  

 

Hvem er JAC Motors? 

JAC ble etablert i 1964 og produserer både personbiler og kommersielle kjøretøy. JAC er en av verdens største produsenter av elbiler, og selger over en halv million kjøretøy i året (både elektriske og fossile kjøretøy). Selskapet har gjennom årene etablert Joint Ventures med store bedrifter som for eksempel Volkswagen og NIO. 

JAC har siden oppstarten utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler, til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, nyttekjøretøy, motorer og elektriske drivlinjer. 
 
 

Om RSA 

RSA er importør for seks bilmerker i totalt 12 land, og har over 300 forhandlere. Selskapet forventer i 2022 en omsetning på over 6 milliarder norske kroner og ca. 10.000 solgte biler. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i flere markeder. 

Med samarbeidet mellom RSA og JAC, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.