Norges Elbilforening har nettopp publisert deres rangering av elbiler på det norske markedet med lengst rekkevidden per investerte krone. JAC Norge er strålende fornøyde over at deres SUV, JAC e-JS4, står øverst på pallen.

Med en imponerende kombinert WLTP-rekkevidde på hele 433 kilometer til en pris på kun 299 900,-, topper JAC e-JS4 Elbilforeningens kåring over hvilken bil som gir mest rekkevidde per krone. Dette til tross for at e-JS4 er en høyreist familie-SUV med stort bagasjerom og høy sittestilling.

JAC e-JS4 er derfor et godt valg for norske bilkjøpere som ønsker en ny familiebil med imponerende rekkevidde uten å tømme lommeboken.

Dette resultatet understreker også at essensielle bilkvaliteter som romslighet, avansert utstyr og god rekkevidde ikke behøver å komme på bekostning av prisen.

JAC e-JS4 tilbyr en batterikapasitet på netto 65,7 kWh, 450 liters bagasjerom og inkluderer en velutstyrt Nordic Edition-utstyrspakke – alt dette tilpasset for å imøtekomme norske kunders behov og budsjetter. WLTP rekkevidde etter kombinert-standard er 433 km, mens ved bykjøring har den oppgitt 588 km rekkevidde.

Resultatene fra undersøkelsen er utført av Norges Elbilforening, tilgjengelig på deres nettside elbil.no, hvor du kan lese hele testen.

Hvem er JAC Motors?

JAC ble etablert i 1964 og produserer både personbiler og kommersielle kjøretøy. JAC er en av verdens største produsenter av elbiler, og selger over en halv million kjøretøy i året (både elektriske og fossile kjøretøy). Selskapet har gjennom årene etablert Joint Ventures med store bedrifter som for eksempel Volkswagen og NIO.

JAC har siden oppstarten utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler, til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, nyttekjøretøy, motorer og elektriske drivlinjer.

Om RSA

RSA er importør for seks bilmerker i totalt 12 land, og har over 300 forhandlere. Selskapet forventer i 2022 en omsetning på over 6 milliarder norske kroner og ca. 10.000 solgte biler. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i flere markeder.

Med samarbeidet mellom RSA og JAC, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.