Elektriske JAC e-JS4 ble lansert på det norske markedet i 2023, og får nå en viktig oppgradering for norske kunder. e-JS4 har allerede imponert med god rekkevidde og plass til en svært gunstig pris.

Mulighet for hengerfeste er viktig for mange norske bilførere, og fra og med 12. mars vil kunder kunne bestille e-JS4 med nettopp denne tilleggsfunksjonen. Bilen er i stand til å trekke en imponerende hengervekt på opptil 1200 kg med bremsesystem.

-Vi er glade for å kunne tilby hengerfeste på JAC e-JS4, noe vi vet er av stor betydning i det norske markedet. Med en imponerende hengervekt på opptil 1200 kg vil JAC e-JS4 enda bedre imøtekomme norske forbrukeres behov, sier Lars Havre, salgssjef i JAC Norge. Med en pris fra 299.900,- inkludert en omfattende Nordic Edition utstyrspakke, er også JAC blant elbilene på det norske markedet som gir mest hengervekt per krone, ifølge importøren. Les mer om dette her.

Den gode nyheten er at muligheten for å montere hengerfeste også gjelder for eksisterende eiere av JAC e-JS4. Disse kundene kan kontakte sin lokale forhandler for tilbud på ettermontering.

Om JAC e-JS4

JAC e-JS4 er en mellomstor, stillegående og høyreist familie-SUV med en imponerende rekkevidde på 433-589 km (WLTP kombinert/urban). Med en batteripakke på 65,7 kW, standard 3-fas lading og varmepumpe, kombinerer den effektivitet med miljøvennlighet. På innsiden er bilen både romslig og komfortabel, komplett med en 10,25" touchskjerm, veganske skinnseter og oppvarmede forseter.

Den omfattende utstyrslisten inkluderer elektrisk panorama soltak, 360 graders kamera, samt støtte for Apple CarPlay og Android Auto. Med en bagasjeplass på 450 liter er JAC e-JS4 ideell for aktive norske familier.

Importøren RSA bekreftet importøravtalen mot slutten av 2022, og lanseringen av JAC e-JS4 på det norske markedet fant sted i begynnelsen av 2023. Siden den gang har importøren etablert et solid forhandlernettverk, som nå teller 36 forhandlere landet over.

 

Om JAC Motors

JAC ble etablert i 1964 og produserer både personbiler og kommersielle kjøretøy. JAC er en av verdens største produsenter av elbiler, og selger over en halv million kjøretøy i året (både elektriske og fossile kjøretøy). Selskapet har gjennom årene etablert Joint Ventures med store bedrifter som for eksempel Volkswagen og NIO. 

JAC har siden oppstarten utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler, til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, nyttekjøretøy, motorer og elektriske drivlinjer. 
 

Om RSA 

RSA er importør for seks bilmerker i totalt 12 land, og har over 300 forhandlere. Selskapet forventer i 2022 en omsetning på over 6 milliarder norske kroner og ca. 10.000 solgte biler. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i flere markeder. 

Med samarbeidet mellom RSA og JAC, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.