Om JAC

JAC har siden oppstarten i 1964 utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler, til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, motorer, elektriske drivlinjer.

Pionér på elektriske biler

JAC ble etablert i 1964 og produserer både personbiler og kommersielle kjøretøy. JAC er en av verdens største produsenter av elbiler, og selger over 1,4 millioner kjøretøy i året (både elektriske og fossile kjøretøy). Selskapet har over 33.000 ansatte og omsetter for over 8 milliarder USD.

JAC har også relasjoner med bedrifter i 130 land og regioner rundt om i verden, inkludert: Sør-Amerika, Europa, Afrika, Midtøsten og Sør-Øst Asia.

 

Produksjon

I 2017, opprettet JAC og Volkswagen Group en Joint Venuture avtale med fokus på utviklingen av elektriske biler. Avtalen sørger for at JAC adopterer teknisk ekspertise og kvalitetssikring fra Volkswagen, samt at bilene deler samme produksjonslinjer som Volkswagen.

JAC har også etablert en verdensledende digital smartfabrikk, i samarbeid med NIO.

Bilene blir produsert i Anhui-provinsen i Kina, i topp moderne produksjonslokaler.

En grønn fremtid

Med over 10.000 patenter, fabrikker og designstudioer er JAC klar for å være med på å utvikle morgendagens mobilitetsteknologi.

Kontakt

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om JAC fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.